Selecteer een pagina

Parrot AR Drone 2.0 Elite Edition

 248,00

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis! De Parrot AR Drone 2.0 is een sterk verbeterde versie ten opzichte van de 1.0 drone. De AR Drone 2.0 is uitgerust met twee camera’s. De camera die aan de voorkant van de Parrot drone is gemonteerd maakt foto’s en video’s op full HD. Dankzij de meegeleverde stootrand (romp) en de soepele besturing is de AR Drone zeer geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
   Super scherpe 720p HD Camera met 30fps    Zeer hoge kwaliteit drone    Te bedienen met een smartphone of tablet

Artikelnummer: 66697 Categorie:

Beschrijving

De drone Parrot AR Drone 2.0 Elite Edition is verkrijgbaar voor 248.00 euro en wordt omschreven als: “Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis! De Parrot AR Drone 2.0 is een sterk verbeterde versie ten opzichte van de 1.0 drone. De AR Drone 2.0 is uitgerust met twee camera’s. De camera die aan de voorkant van de Parrot drone is gemonteerd maakt foto’s en video’s op full HD. Dankzij de meegeleverde stootrand (romp) en de soepele besturing is de AR Drone zeer geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
   Super scherpe 720p HD Camera met 30fps    Zeer hoge kwaliteit drone    Te bedienen met een smartphone of tablet”. Voor verdere informatie is deze drone bekent onder het nummer: 66697.